Home
Chat mee! Klik hier!
Drank en bestellijst
Eten en drinken

Op deze pagina vindt je een greep uit de selectie van wat je bij Barkeeper kan bestellen aan drankjes, hapjes, ontbijt en lunchgerechten en andere dingen. Let erop dat alles wat je bestelt moet beginnen met een uitroepteken (!). Dus wil je een biertje, tik je in het kanaal: !bier in.

Alle genoemde prijzen zijn in Euro's. Je kan van de dranken ook een rondje geven (!rondje drank) dat kost je dan het aantal mensen x de prijs van het drankje.

Broodjes
We hebben op #Cafeetje ook een eigen broodjes afdeling. De prijs varieert heel erg door het soort brood dat je wilt, het beleg wat erop gaat en hoeveel saus je eventueel erop wilt. Broodjes bestel je als volgt:
!soort 'smaak' 'beleg' saus'
Dus bijvoorbeeld:
!pistolet bruin zalmsalade

In dit geval neem je geen saus, dat kan natuurlijk. Je mag ook 2 sauzen nemen. Probeer het uit, en als het niet kan dan zegt Barkeeper dat uiteraard tegen je.Dranken
Net zoals in een echt Café, kan je in #Cafeetje alle soorten en maten dranken bestellen, en elke dag komen er weer nieuwe drankjes bij! Hier volgt een kort overzicht van de drankjes die je kan bestellen bij Barkeeper. Vergeet niet dat je voor een drankje een uitroepteken (!) moet zetten om het te kunnen bestellen.
!wijn kleur
Kleuren op dit moment zijn alleen nog maar rood of wit. (Rood kost 2,00 en wit is 3,00)

Als jij ideeën hebt over lekkere wijn, of een nieuwe smaak die Barkeeper kan inkopen, laat het ons dan weten via ons contact formulier!

!spa kleur
Spa kan je krijgen in de kleuren: geel groen rood en blauw. En kost 1,00

!thee smaak
Thee kan je krijgen in normale smaken (kost 0,50):
citroen, sinaasappel, kers, mango, bosvruchten, perzik, aardbei, zwarte bessen, tropische vruchten, kaneel, vanille, zuidvruchten of meloen.
En in de speciale smaken (voor 1,50):
engelse melange, ceylon melange, earl grey melange, china blossom melange, oranje pecco superieur, herfst, winter, lente of zomer.

Als onze eigen Theetjuh online is, krijg je van hem een overheerlijk bakkie Thee, is hij er niet, dan moet je het helaas doen met de Thee van Barkeeper.


Speciale Mixen
Barkeeper heeft ook nog speciale mixen in zijn assortiment die hij speciaal voor jou klaar maakt:
!bananenboot (3,00)
!sambuca (5,00)
!tomatensap (3,00) (Nee geen sapje, een echte goede tomatensap)
!passoa-jus (3,00)
!bessen-jus (3,00)

Voor de rest heb je natuurlijk je standaard mixen en de drankjes (kosten tussen de 2,00 en 5,00):
!baco (Bacardi Cola)
!wico (Whisky Cola)
!maco (Malibu Cola)
!dropshot
!pisang
!lovepotion

En nog veel meer. Heb je een drankje geprobeerd en had barkeeper hem niet in de aanbieding, laat het ons weten.