Home
Chat mee! Klik hier!
Euro Systeem
Euro's ?
Elke dag dat je in #Cafeetje komt, krijg je van Barkeeper, als je je tenminste éénmaal bij Waakhond hebt aangemeld, gratis Euro's. Deze Euro's kan je sparen of uitgeven. Barkeeper houdt het allemaal bij. Dus als je een keer op #Cafeetje zit en je hebt geen dorst, en bestel je niets, dan houdt je je euro's. En zo kan je sparen voor duurdere drankjes, rondjes en weet ik veel wat nog meer..
De Euro's en de drankjes zijn ook bedoeld om het chatten leuker te maken dan het al is, maak het daarom niet te gek met commando's en het kopen van dingen!!

Let Op:  Euro's krijg je pas de 2e dag dat je op #Cafeetje zit. De eerste keer, en eerste dag krijg je dus GEEN euro's.


Euro Commando's

Met je Euro's kan je dus dingen virtueel kopen maar wat kan je dan allemaal bestellen en doen en waar kan je je euro's aan uitgeven?
Alle commando's die je aan Barkeeper geeft, beginnen altijd met een uitroepteken (!) en zijn in kleine letters geschreven, geen hoofdletters. Barkeeper vindt het niet leuk als je tegen hem schreeuwt.

/msg barkeeper !saldo
Met dit commando vraag je je huidige saldo op. (Kost niets :)

!rondje 'drankje'
Met dit commando kan je een rondje geven van een bepaald drankje. Dus als je IEDEREEN (alle chatters) een biertje wilt geven doe je, !rondje bier. Het rondje kost je [aantal aanwezige mensen] x [de prijs van het drankje].

!cd 'welke', !radio 'zender', !tv 'kanaal' en !video 'film'
Als je wil kan je voor 5,00 Euro een CD'tje van je favoriete artiest, je favoriete radiozender, de leukste soap op TV of eventueel een spannende film opzetten in #Cafeetje. Natuurlijk zorgt Barkeeper ervoor dat niemand jou CD stoort met een TV-serie.

!mop
Jaja Barkeeper is een bot die van veel markten thuis is. Zo kent hij ook meer dan 10.000 moppen. Met dit commando vertelt hij je altijd een leuke dijenkletser!

!fooi 'bedrag'
Als je Barkeeper echt een toffe gast vindt, kan je hem ook een fooitje geven zo nu en dan. Maar let erop, want als Barkeeper vindt dat zijn fooi te weinig is jat hij al je Euro's en trapt hij je nog eens het #Cafeetje uit ook!

!kus, !knuffel     'persoon'
Zit er iemand op #Cafeetje die je leuk vindt, dan kan je deze laten knuffelen of kussen door onze Barkeeper. En dat kan hij heel lekker :)

/msg Barkeeper !knuffelvoor, !groet, !kusvoor en !mepvoor   'persoon'
Ook kan je dingen achterlaten aan personen die er niet zijn. Knuffels, kusjes, groetjes maar ook een paar flinke meppen kan je achterlaten bij Barkeeper door bovenstaande dingen te tikken met de juiste persoon erachter zoals die bij ons bekend is.

!sigarettenmerk
Vindt Barkeeper dat je in de RookVrijeRuimte van #Cafeetje zit dan kan je zo nu en dan nog wel eens een peukie kopen bij hem ook. En als je Barkeeper erg lief aankijkt krijg je misschien nog wel een !vuurtje ook!